TALVIALE | Laaja valikoima tuotteita tarjoushinnoin!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää
Myös osamaksu ja lasku

Kihlasormus miehelle ja naiselle

Laatukoru tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikkäitä naisten ja miesten kihlasormuksia. Voit etsiä sopivan sormuksen rajaamalla valikoimaa merkin, hinnan ja materiaalin perusteella.

Minkälaiset sormukset sopivat juuri teille?

Laatukorun oman Silván-malliston sormukset valmistetaan käsityönä Suomessa. Kelta- ja valkokultaiset Silván-kihlasormukset minimalistisen tyylikkäitä, kuitenkin mielenkiintoisilla yksityiskohdilla varustettuna. Valikoimasta löydät niin klassiset, kiiltävät puolipyöreät sormukset kuin flakkarunkoiset sormukset uniikeilla pintamateriaaleilla, kuten harjatulla, lasikuulapuhalletulla tai aaltoilevalla pinnalla.

Meiltä löydät myös tunnetut Kohinoor-sormukset. Useat Kohinoorin kihlasormukset ovat valmistettu kelta- tai valkokullasta ja koristeltu erilaisilla timanttileikkauksilla, joka tuo sormukselle ylellisen ilmeen hinnan kuitenkin pysyessä vielä kohtuullisena. Koristeltujen sormusten lisäksi valikoimassa on myös pelkistettyjä, perinteisiä sormusmalleja sekä moderneja, kultaraidalla koristettuja mustia zirkoniumsormuksia.

Tutustu myös suosittuihin Beat of Love -sormuksiin, joita on saatavilla edulliseen hintaan titaanisena sekä keraamisena.

Miten valitsen oikeanlaisen sormuksen?

Silmää miellyttävän ulkonäön lisäksi sormuksen valinnassa tulisi kiinnittää huomiota sen materiaaliin. Kelta- ja valkokulta ovat klassisia valintoja, mutta jos sormus joutuu arjessa kovalle rasitukselle esimerkiksi käsillä tehtävän työn vuoksi, titaani on kestävämpi vaihtoehto.

Tärkeä asia sormuksen valinnassa on myös sen oikea koko – etenkin, jos kosinta tapahtuu yllätyksenä. Jokaisen ihmisen sormuskoko on yksilöllinen, joten tässä tapauksessa kaverille kilauttaminen ei ehkä kannata. Ota myös huomioon, että oikean ja vasemman käden sormuskoossa voi olla merkittävä ero. Varmin tapa valita oikeankokoinen sormus on tilata ilmainen sormusmitta ennen ostopäätöstä.

Jos kaipaat apua oikeanlaisen kihlasormuksen valintaan, voit lukea enemmän vinkkejä kihlasormuksen valintaan täältä tai ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Selaa valikoimaamme ja löydä juuri teille sopivat kihlasormukset!

Valitse merkki
Valitse hinta
Valitse hinta

 €

 €

Valitse korun materiaali
Tuotteet 1-32/66
  • Sivu:

  • 1
  • 2
  • 3
Tuotteet 1-32/66
  • Sivu:

  • 1
  • 2
  • 3