Soita 0400 110 045

YLI 50 EURON TILAUKSET POSTIKULUITTA!

Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin
Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää
Myös osamaksu ja lasku

Silván-timanttikorut. Ideasta koruksi.

Laatukorun kultasepät valmistavat koruja joko yksin kappalein uniikkikoruiksi tai pieninä sarjoina. Ennen kuin koru on valmis asiakkaalle luovutettavaksi se käy läpi useita eri taitoa ja tarkkuutta vaativia työvaiheita.

Silván-timanttikorut valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Laatukorulle myönnettiin vuonna 2009 avainlippu-tunnus. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Silván-timanttikorut ovat korkealaatuisia ja jokaisen korun mukana tulee takuutodistus, johon merkitään timanttien laatu ja aitous.

Tutustu ja ihastu Silván-mallistoon jo verkossa ja löydä unelmien timanttisormus. Mallistoon kuuluvat mm. vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset, timanttikorvakorut ja timanttiriipukset. Mallistomme valittuja koruja esitellään laadukkaiden kuvien kera näillä sivuilla. Kaikkia Silvankorut.fi -sivustossa olevia koruja voit myös ostaa Laatukorun verkkokaupassa. Nyt maksuvaihtoehtona on perinteisten luottokortti- ja pankkimaksutapojen lisäksi myös Klarnan lasku- ja osamaksu.

Silván-koruja valmistetaan myös tilaustyönä juuri toiveittesi mukaan! Voimme myös muokata olemassa olevia mallejamme Sinulle sopivammaksi. Jos sinua kiinnostaa platinasta tehdyt korut tai muut jalokivet kuten safiiri tai rubiini, tai jos haluat, että valmistamme Sinulle esimerkiksi sormuksen toiveidesi mukaan, ota meihin yhteyttä.

Silván-koruihin voit tutustua nyt myös osoitteessa www.silvankorut.fi.

Voit myös ladata esitteen tästä (pdf).

 

Tuotteet 1-32 / 142

Ominaisuudet

Valitse hintaluokka
0 € 12113 €  € mihin  €

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-32 / 142

Ominaisuudet

Valitse hintaluokka
0 € 12113 €  € mihin  €

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5