KIHLAT | Kaikki kihla- ja timanttisormukset -29% 29.2. asti!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää
Myös osamaksu ja lasku

Lumoava-korut

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Mallisto yhdistää kunkin muotoilijan tyylin yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Lumoava-mallisto koostuu useista koruseteistä, jotka on suunnattu pohjoismaisesta muotoilusta pitäville. Lumoava on brändinä aito ja rehellinen. Se on selkeää puhdasta kauneutta, jota tehdään suurella sydämellä. Lumoavan oma sielu säilyy joka hetki, mutta silti se uusiutuu, yllättää ja herättää aina tunteita.

 

Verkkokaupassamme on saatavilla Lumoavan sekä hopeisia että kultaisia kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Lisäksi meiltä saa Lumoavan tyylikkäitä Eero Aarnion suunnittelemia design-korupuita. Todella upea ja näyttävä tapa säilyttää korujasi! Valikoimistamme löytyy myös Lumoavan koruja miehille.

 

Verkkokaupastamme löytyy muun muassa seuraavia Lumoavan sarjoja: Bella, Hertta, Kiara, Kukinto, Kristiina, Neito, Pioni, Pihla sekä muutamia muita. Näiden lisäksi meiltä löytyy suosittuja Lumoavan miesten korusarjoja kuten Soturi ja Toivo. Verkkokaupan lisäksi Lumoavan tuotteita on saatavilla kaikista Laatukorun myymälöistä (pois lukien Pohjoisesplanadin myymälä).

 

Valitse hinta
Valitse hinta

 €

 €

Valitse korun helmet ja muut kivet
Tuotteet 1-32/261
Tuotteet 1-32/261