Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää
Myös osamaksu ja lasku

Lumoava-korut

Lumoava-brändi tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Mallisto yhdistää kunkin muotoilijan tyylin yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Lumoava-mallisto koostuu useista koruseteistä, jotka on suunnattu pohjoismaisesta muotoilusta pitäville. Lumoava on aito ja rehellinen. Se on selkeää puhdasta kauneutta, jota tehdään suurella sydämellä. Lumoavan oma sielu säilyy joka hetki, mutta silti se uusiutuu, yllättää ja herättää aina tunteita.

Verkkokaupastamme on saatavilla Lumoavan hopeisia ja kultaisia kaulakoruja, rannekoruja, sekä korvakoruja. Lisäksi meiltä saa Lumoavan tyylikkäitä Eero Aarnion suunnittelemia design-korupuita. Todella upea ja näyttävä tapa säilyttää korujasi! Valikoimistamme löytyy myös Lumoavan koruja miehille.

Verkkokaupastamme löytyy muun muassa seuraavia Lumoavan sarjoja: Bella, Hertta, Kiara, Kukinto, Kristiina, Neito, Pioni, Pihla sekä muutamia muita. Näiden lisäksi meiltä löytyy suosittuja Lumoavan miesten korusarjoja, kuten Soturi ja Toivo. Lumoava -koruja on saatavilla kaikista myymälöistämme sekä verkkokaupasta.

 

Tuotteet 1-32 / 233

Ominaisuudet

Valitse hintaluokka
0 € 1195 €  € mihin  €

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-32 / 233

Ominaisuudet

Valitse hintaluokka
0 € 1195 €  € mihin  €

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5