TALVIALE | Laaja valikoima tuotteita tarjoushinnoin!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää
Myös osamaksu ja lasku

Lapponia-korut 

Tarvittiin kaksi rohkeaa miestä aloittamaan Lapponian tarina – yrittäjä ja visionääri Pekka Anttila ja lahjakas korumuotoilija ja taiteilija Björn Weckström. Yhdessä nämä miehet raivasivat 1960-luvulla tiensä näkyville täysin uudenlaisella korumuotoilulla. Lapponian historia on täynnä yllättäviä käänteitä ja onnekkaita sattumuksia. Kukapa olisi uskonut, että Lapponian tunnetuin koru on hopeinen Planetaariset Laaksot –kaulakoru, koska se päätyi Prinsessa Leian kaulalle vuonna 1977 Tähtien Sota –elokuvassa. Vuonna 2005 Kalevala Koru osti Lapponia Jewelryn Anttilan perheeltä. Huhtikuussa 2013 yritys liitettiin osaksi Kalevala Korua jossa se toimii edelleen omana tuotemerkkinään. Pohjoisen luonnon inspiroimat ja vallankumoukselliset Lapponia-korut ovat tuottaneet iloa yli 50 vuoden ajan ympäri maailmaa.

Lapponia-koruja on saatavilla verkkokaupastamme sekä Hyvinkään Jussintorin, Helsingin Pohjoisesplanadin, Iso Omenan, Jumbon ja Sellon myymälöistä. Verkkokauppamme valikoima kattaa Lapponian suosituimpia hopeakoruja, myymälöistämme on saatavilla Lapponia hopeakorujen lisäksi myös Lapponian kultaisia koruja.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta verkkokauppamme valikoimasta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Saamme tilattua kaikkia Lapponian tuotannossa olevia malleja.

Valitse hinta
Valitse hinta

 €

 €

Valitse korun materiaali