Fill 92

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Fill 116

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Fill 220 Copy

Myös osamaksu ja lasku

Kalevala Koru Michael Monroe A Star All Heart, hopeariipus, iso

Tuotekoodi: 226888050
139,00 €

Kuvaus

Lisätiedot

Huom. Tuote loppunut varastosta.

Kalevala Koru
Michael Monroe A Star All Heart -hopeariipus, iso

"Kaikkina vuosina elämässäni ja urallani minulle on aina ollut tärkeintä että en koveta sydäntäni tai menetä sieluani mistään hinnasta matkani varrella. Totuus, Rakkaus ja Lempeys ovat kaiken yläpuolella ja "Tähtenä" haluan loistaa positiivista energiaa ja valoa kaikkien sydämiin ympäri maailman.
"
- Michael Monroe

Materiaali: hopea
Riipuksen halkaisija: 31 mm
Ketjun pituus: 50 cm
Paino: 17 g
Tuotekoodi: 226888050


Kalevala Korun ja rockmuusikko Michael Monroen yhdessä suunnittelemaan tähti- ja sydänteemaa kantavaan A STAR ALL HEART -korusarjaan kuuluu korvakorujen lisäksi kaksi erikokoista riipusta. Uutuussarjan korut ovat saatavilla sekä hopeisina että pronssisina.

Michael Monroe ja Kalevala Koru löysivät toisensa viime vuoden lokakuussa Gold Silver Watch -messuilla, jossa Michael Monroe valittiin vuoden korunkantajaksi. Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen sai kunnian luovuttaa vuoden korunkantajalle palkinnon, kaksi hopeista Kalevala Korun Kivennavan sormusta, joihin Michael oli vaimonsa kanssa ihastunut. Messujen jälkeen yhteistyö vähitellen tiivistyi yhteisen korusarjan ideointiin ja tällä sivulla näet valmiit korut. Kaikki Michael Monroe A Star All Heart -sarjan korut on valmistettu Suomessa, Kalevala Korun tehtaalla Helsingin Pitäjänmäessä – aivan kuten kaikki muutkin Kalevala Korun tuotteet.

Fill 166

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tilaustuotteissa toimitusaika ilmoitetaan erikseen.

Fill 190

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta? Soita 0400 110 045 tai täytä yhteydenottolomake

Fill 116

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää. Yli 50 euron tilaukset postikuluitta

6