MIKä ON TUOTTEIDEN TAKUU?
Laatukorussa sovelletaan tuotekohtaisia takuuaikoja ja -ehtoja. Monessa verkkokaupan tuotteessa on tieto takuun määrästä. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme  puhelimitse tai sähköpostitse.

OLEN SAANUT VIALLISEN TAI VääRäN TUOTTEEN

Tuotteen ollessa jostain syystä viallinen tai mikäli sinulle toimitetaan väärä tuote, pyydämme ottamaan yhteyttä Laatukorun asiakaspalveluun sähköpostitse: laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi tai soittamalla päätoimipisteeseemme numeroon 0400 110 045.

EN OLE SAANUT TILAUSTA, JONKA OLEN TEHNYT
Muistathan, että toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote ei ole saapunut luvattuun aikaan mennessä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

TUOTE LÖYTYI VERKKOKAUPASTA, MUTTA SITä EI VOITU TOIMITTAA
Joskus voi käydä niin, että tuote on loppu sekä varastosta että maahantuojalta / valmistajalta. Tällaisessa tapauksessa rahat luonnollisesti palautetaan tai ehdotetaan tilalle vastaavaa tuotetta.

VERKKOKAUPPA EI TOIMI KONEELLANI KUNNOLLA
Jos verkkokaupan toiminnallisuudessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai sähköpostitse: laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi.

ENTä JOS TIETOJANI VääRINKäYTETääN?
Pidä huoli siitä, etteivät tunnuksesi ja salasanasi joudu vääriin käsiin. Asiakas on aina vastuussa tilauksesta, mutta väärinkäyttöä epäiltäessä tulee ottaa yhteyttä Laatukoruun. Suljemme tarvittaessa käyttäjätunnuksesi.

MIKä ON LAATUKORUN VASTUU, JOS ESIM. TUOTTEEN HINTA, KUVA TAI TIETO ON  JOSTAIN SYYSTä VääRä?
Laatukoru Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Pyrimme kuitenkin olemaan mahdollisimman tarkkoja siinä, ettei verkkokaupassa ole vääriä hintoja, tietoja tai tuotteita, joita ei enää olisi saatavilla. Toivomme, että ilmoitat meille mikäli havaitset tuotetiedossa virheen.

MUUT KYSYMYKSET JA PALAUTE
Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tältä sivulta, ota yhteyttä Laatukoruun joko sähköpostitse laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi, puhelimitse 0400 110 045 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Palautteesi on aina tervetullutta, jotta voimme kehittää verkkokauppaa jatkossakin mahdollisimman hyvin Sinua palvelevaksi.