Laatukorun verkkokaupassa on laaja valikoima eri brändien tuotteita sekä oman valmistuksemme Silván-timanttikoruja. Valikoima kasvaa jatkuvasti ja pyrimme pitämään kaikkia edustamiamme merkkejä sekä myymälöissä että verkossa. Osa merkeistä ei kuitenkaan anna myydä tuotteitaan verkkokaupassa sopimussyistä, minkä vuoksi esimerkiksi kalleimmat kellobrändit löytyvät vain myymälöistä. 


Laatukorun myymälöiden varastot eroavat toisistaan ja näin ollen verkkokaupan tuotevalikoima ei ole sama kuin liikkeessä: voit löytää liikkeestä tuotteen, jota ei ole verkossa tai verkosta tuotteen, jota ei ole liikkeessä. Huomioithan, että tuotemerkit saattavat vaihdella myymälöittäin. Lisäksi Esplanadin myymälän tuotevalikoima poikkeaa verkkokaupan ja muiden Laatukoru-myymälöiden valikoimasta.

Toistaiseksi emme voi myydä esim. Zenith ja Omega kelloja, emmekä Gucci -koruja verkossa.

Haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että verkkokauppa palvelisi sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta voit lähettää siitä tuotekyselyn joko sähköpostitse laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi tai täyttämällä yhteystietolomakkeen.

 

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.