Laatukorun verkkokaupassa on laaja valikoima eri brändien tuotteita sekä oman valmistuksemme Silván-timanttikoruja. Valikoima kasvaa jatkuvasti ja pyrimme pitämään kaikkia edustamiamme merkkejä sekä myymälöissä että verkossa. Osa merkeistä ei kuitenkaan anna myydä tuotteitaan verkkokaupassa sopimussyistä, minkä vuoksi esimerkiksi kalleimmat kellobrändit löytyvät vain myymälöistä. 


Laatukorun myymälöiden varastot eroavat toisistaan ja näin ollen verkkokaupan tuotevalikoima ei ole sama kuin liikkeessä: voit löytää liikkeestä tuotteen, jota ei ole verkossa tai verkosta tuotteen, jota ei ole liikkeessä. Huomioithan, että tuotemerkit saattavat vaihdella myymälöittäin. Lisäksi Esplanadin myymälän tuotevalikoima poikkeaa verkkokaupan ja muiden Laatukoru-myymälöiden valikoimasta.

Toistaiseksi emme voi myydä esim. Zenith ja Omega kelloja, emmekä Gucci -koruja verkossa.

Haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että verkkokauppa palvelisi sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta voit lähettää siitä tuotekyselyn joko sähköpostitse laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi tai täyttämällä yhteystietolomakkeen.

 

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mash-lasku ja osamaksu

Laatukorun verkkokaupassa laskut ja osamaksuvaihtoehdot tarjoaa tarjoaa Mash. Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.


Mash-lasku: Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.


Mash-osamaksu: Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti. Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.


Esimerkki: Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 265,75 € (sis. kaikki kulut).


Lisätietoja: Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). Olemme vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille.


Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan.

Lue Mash-luottoehdot täältä.


Mash Joulukampanja!

1.11.2018 - 15.1.2019 välillä kaikkiin Mash-laskulla ja -osamaksulla tehtyihin tilauksiin 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Kampanja koskee vain Laatukorun verkkokaupasta ja myymälöistä ostettuja, Mash-maksutavalla tehtyjä ostoksia.