Laatukorun verkkokaupassa on laaja valikoima eri brändien tuotteita sekä oman valmistuksemme Silván-timanttikoruja. Valikoima kasvaa jatkuvasti ja pyrimme pitämään kaikkia edustamiamme merkkejä sekä myymälöissä että verkossa. Osa merkeistä ei kuitenkaan anna myydä tuotteitaan verkkokaupassa sopimussyistä, minkä vuoksi esimerkiksi kalleimmat kellobrändit löytyvät vain myymälöistä. 


Laatukorun myymälöiden varastot eroavat toisistaan ja näin ollen verkkokaupan tuotevalikoima ei ole sama kuin liikkeessä: voit löytää liikkeestä tuotteen, jota ei ole verkossa tai verkosta tuotteen, jota ei ole liikkeessä. Huomioithan, että tuotemerkit saattavat vaihdella myymälöittäin. Lisäksi Esplanadin myymälän tuotevalikoima poikkeaa verkkokaupan ja muiden Laatukoru-myymälöiden valikoimasta.

Toistaiseksi emme voi myydä esim. Zenith, Omega, Tag Heuer, Rado, Maurice Lacroix ja Raymond Weil -kelloja, emmekä Gucci -koruja verkossa.

Haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että verkkokauppa palvelisi sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta voit lähettää siitä tuotekyselyn joko sähköpostitse laatukoru.verkkokauppa (at) laatukoru.fi tai täyttämällä yhteystietolomakkeen.