1. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!
Olit sitten rekisteröitynyt asiakas tai vierailja, saat yli 50 euron tilauksesi toimituskuluitta.

2. Ilmainen asiakaspalautus
Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi voit palauttaa sen veloituksetta. Edellytämme kuitenkin, että tuotetta ei ole käytetty.

3. 30 päivän palautus- tai vaihto-oikeus
Laatukorun verkkokaupasta ostetun tuotteen voit vaihtaa tai palauttaa 30 päivää sen ostamisesta, kunhan sitä ei ole käytetty. Huomioithan kuitenkin, että kaiverrettua tuotetta emme voi palauttaa. 30 päivän palautusoikeus koskee verkkokaupasta ostettuja tuotteita. Laatukorun myymälöissä vaihto-oikeus on 14 päivää.

4. Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
Maamme käytetyin verkkomaksupalvelu Suomen Verkkomaksut takaa turvallisen SSL-suojatun verkkokaupankäynnin. Voit siis huoletta tehdä ostoksesi luottokortilla tai verkkopankista.

Käytämme myös Klarna-maksupalvelua, joten voit maksaa tilauksen osissa (Klarna-tili) tai laskulla (Klarna-lasku), mikäli luottotietosi ovat kunnossa.

5. Toimiva asiakaspalvelu
Laatukorulla on useita toimipisteitä, joka mahdollistaa tuotteiden nopean liikkuvuuden ja hyvän asiakaspalveluverkoston. Laatukorun verkkokaupalla on lisäksi oma sähköpostiosoite laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi sekä puhelinnumero 0400 110 045.

6. Laadukas verkkokauppaympäristö
Verkkokauppamme on rakennettu nopeaan ympäristöön. Rekisteröityminen kannattaa, sillä oman tilisi kautta voit seurata tilauksiasi.

7. Monipuolisia etuja rekisteröityneille
Laatukorun verkkokauppaan kannattaa rekisteröityä. Olemme ottaneet käyttöömme kanta-asiakasjärjestelmän: kun luot uudet tunnuksesi saat 125 pistettä ja uutiskirjeen tilauksesta 50 pistettä. Uutena asiakkaan sinulla on siis heti 175 pistettä käytettävissä ostoksiin. Verkkokauppaan kirjautuneena saat pisteitä jokaisesta ostoksestasi. 50 pisteen arvo on 2,5 euroa.

8. Timanttikorut omalta verstaalta
Myymme upeita Silván-koruja, jotka on valmistettu omalla pajallamme. Näin voimme taata, että saat laadukkaan kotimaisen tuotteen arkeen ja juhlaan!

9. Ilmainen kaiverrus
Saat ilmaisen kaiverruksen Silván-timanttikoruihin. Huomioithan kuitenkin, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. 

10. Laadukkaat tuotteet ja toimiva takuu
Myymme vain aitoja ja virallisilta maahantuojilta ostettuja tuotteita. Kaikille tuotteillemme myönnetään valmistajan tai maahantuojan takuu.