1. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin
Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin yli 50 euron tilauksiin.


2. 30 päivän palautus- tai vaihto-oikeus
Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen veloituksetta. Laatukorun verkkokaupasta ostetulla tuotteella on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, kunhan sitä ei ole käytetty. Huomioithan kuitenkin, että kaiverrettua tuotetta emme voi palauttaa. Laatukorun myymälöistä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus.

3. Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
Maamme käytetyin verkkomaksupalvelu Suomen Verkkomaksut takaa turvallisen SSL-suojatun verkkokaupankäynnin. Voit siis huoletta tehdä ostoksesi luottokortilla tai verkkopankista. Valittavana on lasku- ja osamaksu maksutavat. 

4. Toimiva asiakaspalvelu
Laatukorulla on useita toimipisteitä, joka mahdollistaa tuotteiden nopean liikkuvuuden ja hyvän asiakaspalveluverkoston. Laatukorun verkkokaupalla on lisäksi oma sähköpostiosoite laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi sekä puhelinnumero 0400 110 045.

5. Oman valmistuksen timanttikorut 
Myymme upeita Silván-koruja, jotka on valmistettu omalla pajallamme. Teemme myös tilaustöitä sekä muokkaamme vanhoja koruja juuri sellaisiksi kuin haluat. 

6. Ilmainen kaiverrus
Saat ilmaisen kaiverruksen Silván-timanttikoruihin. Huomioithan kuitenkin, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta.


7. Laadukkaat tuotteet ja toimiva takuu
Myymme vain aitoja ja virallisilta maahantuojilta ostettuja tuotteita. Kaikille tuotteillemme myönnetään valmistajan tai maahantuojan takuu.