Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laatukoru lasku ja osamaksu
Laatukoru Laskun tai Osamaksun tarjoaa MASH (Euroloan). Laskulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa ja laskutuslisä 2,95 euroa. Osamaksussa laskutuslisää ei ole ja saat lyhentää ostostasi juuri Sinulle sopivissa kuukausierissä. Laskulla tai osamaksulla tilaaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen saat heti lähetettyäsi tilauksen. Lue MASH laskun ja osamaksun luottoehdot.

Lahjakortti
Laatukorun verkkokaupassa on myynnissä lahjakortteja, joita voi käyttää tuotteiden ostamiseen.