Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku ja osamaksu
Tarjoamme verkkokaupassa myös lasku- ja osamaksu vaihtoehdot! Laskun ja Osamaksun tarjoaa Collector Bank (Paytrail Oyj:n maksuportaalin kautta). Valitessasi verkkokaupan kassalla lasku- ja osamaksu -vaihtoehdon Sinut ohjataan tilauksen vahvistamisen jälkeen Paytrailin maksuportaaliin, jossa syötetään henkilötunnus ja tehdään vahva tunnistautuminen pankkitunnuksin. Tämän jälkeen lasku vahvistetaan.

Lahjakortti
Laatukorun verkkokaupassa on myynnissä lahjakortteja, joita voi käyttää tuotteiden ostamiseen.