Joululahjat ostetaan nyt - tilaa ajoissa!

Fill 92

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Fill 116

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Fill 220 Copy

Myös osamaksu ja lasku

Garmin vívomove® HR ruusukulta ja musta, aktiivisuusranneke

Tuotekoodi: 010-01850-06

164,25 €

Normaali hinta: 219,00 €

Kuvaus

Lisätiedot

Garmin vívomove® HR Sport -aktiivisuusranneke, ruusukulta ja musta silikoniranneke

Linssin materiaali: lasi

Kehyksen materiaali: ruostumaton teräs

Kotelon materiaali: kuituvahvisteinen polymeeri tai ruostumaton teräs

Rungon väri: musta

Kehyksen väri: ruusukulta

Quick release band: kyllä (20 mm, alan standardi)

Ranneke: musta silikoniranneke

Rungon koko: 43 x 43 x 11,6 mm

Paino: 40,8 g

Vesitiiveys: 50 m (5 atm)

Näytön tyyppi: OLED

Näytön koko: 0.38" x 0.76" (9.6 mm x 19.2 mm)

Näytön tarkkuus: 64 x 128 kuvapistettä

Värinäyttö: kyllä

Akun kesto: älytila: enintään 5 päivää, analoginen tila: enintään 2 viikkoa

Muisti: 7 ajoitettua suoritusta, 14 päivän aktiivisuuden seurantatiedot

Tuotenumero: 010-01850-06

Kellon ominaisuudet:

Tyylikäs hybridiälykello, jossa on hillitty näyttö ja tarkat kellon osoittimet

  • Ympärivuorokautinen sykemittaus1 Elevate-rannesykemittauksen avulla
  • Hyvinvoinnin seurantatyökalut, kuten stressin ympärivuorokautinen seurantatoiminto ja rentoutusajastin, auttavat sinua hallitsemaan stressiä.
  • Sisältää kuntoilun seurantatyökaluja, kuten maksimaalisen hapenottokyvyn ja fyysisen iän arviot
  • Näyttää askeleet, kalorit, etäisyyden, sykkeen ja tehominuutit
  • Säilytä yhteydet älyominaisuuksien, kuten automaattisen latauksen, älykkäiden ilmoitusten ja musiikin hallinnan, avulla
  • Akunkesto: enintään 5 päivää älytilassa; enintään 2 viikkoa kellotilassa

     

Helppokäyttöinen vívomove HR tekee kuntoilusta muodikasta. Tyylikkäässä hybridiälykellossa on hillitty kosketusnäyttö. Tarkat osoittimet näyttävät kellonajan ja siirtyvät sivuun, kun selailet esimerkiksi viestejäsi ja syketietojasi1. Se laskee askeleet ja kalorit sekä seuraa hyvinvointiasi, myös päivittäistä stressitasoasi.

Hybridiälykello

Hybridiälykello

Saat parhaat puolet molemmista, kun fyysiset, tikittävät osoittimet yhdistyvät hillittyyn kosketusnäyttöön. Älynäyttö tulee näkyviin vain, kun ranteesi kääntyy kelloa vilkaistessasi. Viisarit siirtyvät pois tieltä, kun käytät kosketusnäyttöä, ja siirtyvät takaisin oikeaan aikaan, kun olet valmis.

 

Muodinmukaista sykeseurantaa

Sinun ei tarvitse valita käytännöllisyyttä muodin sijaan, koska tämä tyylikäs kello seuraa sykettä ranteestasi. vívomove HR laskee askeleita ja tarkkailee unta. Lisäksi se laskee syketietojen perusteella kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusuorituksen tehon1.

 

Stressin seuranta

Koet todennäköisesti stressiä päivän aikana, mutta miten paljon? vívomove HR -älykello kertoo sinulle ympärivuorokautisen stressin seurannan avulla, milloin päiväsi on rauhallinen, tasapainoinen tai stressaava – ja kaikkea siltä väliltä. Jos stressitasosi nousee päivän aikana, tiedät, että on aika pitää tauko ja siten ehkäistä päänsärky tai muut fyysiset oireet. Käytä rentoutusajastinta ja alenna stressiä hengitysharjoituksen avulla.

 

Kuntoilun seuranta

vívomove HR näyttää hyvältä ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Kello sisältää kuntoilun seurantatyökaluja, joiden avulla saat paremman käsityksen nykyisestä kuntotasostasi. Rannesykemittarin ansiosta voit selvittää arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi. Se voi myös mitata fyysisen ikäsi – kovalla työllä ja säännöllisellä harjoittelulla pääset aina vain pienempiin lukemiin.

 

Edistynyt unen tarkkailu

Uni voi parantaa terveyttä, mielialaa ja yleistä hyvinvointia. vívomove HR -kellon edistyneellä unen tarkkailutoiminnolla voit mitata nukkumistasi ja kunkin univaiheen aikaa². Kello mittaa syke- ja sykevaihtelutietojen avulla aikaa eri univaiheissa (syvä, kevyt ja REM). Voit tarkastella tietoja jälkeenpäin Garmin Connectissa.

 

Muuta tyyliäsi

vívomove HR on täydellinen asuste joka asuun. Se tukee standardikokoisia 20 mm:n pikakiinnityshihnoja, joten voit hankkia monenvärisiä hihnoja ja vaihtaa niitä aina halutessasi.

 

Älykäs ja tyylikäs

Tekstiviestit ja ilmoitukset eivät jää huomaamatta digitaaliselle näytölle ilmestyvien älykkäiden ilmoitusten2ansiosta. Kuntoilun ja hyvinvoinnin seurannan tiedot latautuvat automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöön. Voit myös hallita musiikkiasi kellon avulla.

 

Move IQ -toiminto

Suorituksen ajanottoa ei tarvitse käynnistää ja pysäyttää uuden kävelysuorituksen alussa. vívomove HR -älykello aloittaa kävelysuoritusten ajanoton automaattisesti, ja voit tarkistaa päivittäiset suorituksesi Garmin Connectissa.

 

Jaa ja kilpaile

Suoritukset kannattaa synkronoida Garmin Connect -palveluun muutenkin kuin niiden säilytystä varten. Garmin Connect on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla osallistumalla haasteisiin, kannustamalla toisiaan ja myös jakamalla voitonhetkiään yhteisöpalveluissa. Garmin Connect on maksuton ja käytettävissä verkossa tai älypuhelimessa Garmin Connect Mobile -sovelluksen kautta.

Fill 166

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tilaustuotteissa toimitusaika ilmoitetaan erikseen.

Fill 190

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta? Soita 0400 110 045 tai täytä yhteydenottolomake

Fill 116

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää. Yli 50 euron tilaukset postikuluitta