TALVIALE | Laaja valikoima tuotteita tarjoushinnoin!

Fill 92

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Fill 116

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Fill 220 Copy

Myös osamaksu ja lasku

Lahjavinkit
Juhlat
Brändit

Kalevala Koru: Ajankohtaisia joululahjavinkkejä naiselle

Etsitkö joululahjaa naiselle? Tässä muutama ajankohtainen joululahjaidea naiselle iästä riippumatta. Muistathan tehdä tilauksesi ajoissa, jotta se ehtii varmasti jouluksi perille. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja suurin osa niistä on mahdollista kaiverruttaa liikkeissämme.

 

1 Kalevala Koru Naarasleijona

Naarasleijonia ei ole tehty kesytettäviksi.

Kalevala Koru lanseerasi 1. marraskuuta 2018 Suomen naarasleijona -korun, joka on kunnianosoitus Suomen naisille. Naarasleijona on kannanotto tasa-arvoisen, moninaisen ja yhdenvertaisen Suomen puolesta.

Kampanjan keulahahmoksi on valittu artisti Alma, joka tekee mitä haluaa, eikä kysele. Valikoimaan kuuluu pinssi, hela ja riipus (kuva alla). Naarasleijona on täydellinen lahjavinkki vahvalle ja itsenäiselle naiselle!

Tutustu valikoimaan täällä. 


2 Kalevala Koru Joutsenlempi -korusarja

Joutsenlempi on Kalevala Korun yksinoikeudella Laatukorulle valmistama korusarja. Kalevala Koru ja Laatukoru ovat perinteikkäitä suomalaisia kultasepänalan yrityksiä, joiden toiminnan keskiössä on korkeatasoisen kotimaisen korumuotoilun ja -valmistuksen vaaliminen.

Joutsenlempi-koruissa peilikirkkaana välkehtivään hopeaan on yhdistetty puhtaanvalkoinen makeanveden helmi.

Tutustu korvakoruihin ja riipukseen täällä.


3 Kalevala Koru -lahjapakkaukset

Kalevala Korun valmiit lahjapakkaukset ovat suosittuja lahjoja naiselle iästä riippumatta. Klassinen tyyli pysyy aina muodissa ja koruja on helppo yhdistellä niin arki- kuin juhlatyylissä. Muistathan että voit myös tilata lahjapakkauksen suoraan lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu esimerkiksi Kalevala Koru Taimi -lahjapakkaukseen. Naisellisen pinkkiin rasiaan on pakattu pronssiset Kalevala Koru Taimi -korvakorut sekä riipus. Lahjarasian mukana tulee myös Kalevala Korun puhdistusliina kaupan päälle.

Tutustu kaikkiin Kalevala Koru -lahjapakkauksiin täällä.  

4 Kalevala Koru Roosa Nauha 2018

Kalevala Koru on jo neljättä vuotta putkeen tärkeällä asialla ja lahjoittaa 5€ jokaisesta Roosa nauha -korusta Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Aiempien vuosien tavoin Roosa nauha -koruja on valmistettu rajoitettu määrä, ja ne ovat myynnissä vain vuoden loppuun saakka.

Ketä läheistäsi haluaisit muistaa upeilla vaaleanpunaisilla Hehku-korvakoruilla tai -kaulakorulla? Tutustu valikoimaan täällä. 

 

< Edellinen Seuraava >

Lue seuraavaksi

12