Soita 0400 110 045

ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN!

Kalevala Koru Michael Monroe A Star All Heart, hopeariipus, pieni

Tuotekoodi: 226888145
89,00 €

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tilaustuotteissa toimitusaika ilmoitetaan erikseen.

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta? Soita 0400 110 045 tai täytä yhteydenottolomake.

Laatukoru Oy on luotettava toimija. Meillä onnistuu myös osamaksu ja lasku.

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää. Kaikki tilaukset postikuluitta.

Kirjautuneena kanta-asiakkaana ansaitset tuotteen ostosta pisteitä, joilla voit tehdä ostoksia Laatukorun verkkokaupassa.

Kuvaus

Lisätiedot

Kalevala Koru
Michael Monroe A Star All Heart -hopeariipus, pieni

"Kaikkina vuosina elämässäni ja urallani minulle on aina ollut tärkeintä että en koveta sydäntäni tai menetä sieluani mistään hinnasta matkani varrella. Totuus, Rakkaus ja Lempeys ovat kaiken yläpuolella ja "Tähtenä" haluan loistaa positiivista energiaa ja valoa kaikkien sydämiin ympäri maailman.
"
- Michael Monroe

Materiaali: hopea
Riipuksen halkaisija: 17 mm
Ketjun pituus: 45 cm
Paino: 6 g
Tuotekoodi: 226888145


Kalevala Korun ja rockmuusikko Michael Monroen yhdessä suunnittelemaan tähti- ja sydänteemaa kantavaan A STAR ALL HEART -korusarjaan kuuluu korvakorujen lisäksi kaksi erikokoista riipusta. Uutuussarjan korut ovat saatavilla sekä hopeisina että pronssisina.

Michael Monroe ja Kalevala Koru löysivät toisensa viime vuoden lokakuussa Gold Silver Watch -messuilla, jossa Michael Monroe valittiin vuoden korunkantajaksi. Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen sai kunnian luovuttaa vuoden korunkantajalle palkinnon, kaksi hopeista Kalevala Korun Kivennavan sormusta, joihin Michael oli vaimonsa kanssa ihastunut. Messujen jälkeen yhteistyö vähitellen tiivistyi yhteisen korusarjan ideointiin ja tällä sivulla näet valmiit korut. Kaikki Michael Monroe A Star All Heart -sarjan korut on valmistettu Suomessa, Kalevala Korun tehtaalla Helsingin Pitäjänmäessä – aivan kuten kaikki muutkin Kalevala Korun tuotteet.